Verzenden & retouren

´╗┐Verzenden & retourneren
EMS, dat meestal binnen 1 week (3-7 dagen) voor transport is. Als u speciale verzendingseisen hebt, laat het ons dan weten.
Wij garanderen de vereiste eenmalige verzendorders worden geplaatst en overboekingen overmaken. En een volgnummer wordt verzonden zodra de goederen zijn verzonden. Wij kunnen echter niet de status van uw zending controleren nadat het onze verzendafdeling heeft verlaten. Reden voor de vertraging kan het gevolg zijn van weerproblemen of andere omstandigheden buiten onze controle.
Voor het gemak en de bescherming van onze klanten bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling te verzenden, directe handtekening nodig. Houd er rekening mee dat de keuze om uw pakket te accepteren zonder de handtekening nodig te hebben, moeten zij verantwoordelijk zijn voor het dat uw pakket verloren gaat tijdens het doorvoer of na de levering.
Retourneren & Wisselen
Hier in onze online winkel streven wij ernaar om onze klanten producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren. We weten dat online winkelen niet vaak in uw verwachtingen is, wanneer u uw bestelling ontvangt. U moet ons contacteren alvorens items te verzenden. Let op, exclusief verzendkosten, retourneren of ruilen. Daarnaast kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor verloren zendingen
Transaction
Handel moet dezelfde richtlijnen volgen. In ruil hiervoor moeten zij binnen 15 dagen na ontvangstdatum, ongewenst, onbeschadigd en vergezeld gaan van alle originele verpakkingen. Bestelling Annulering
Binnen 24 uur na betaling als u uw bestelling wilt annuleren, kunt u contact met ons opnemen. Nadat de bestelling is verzonden, wordt dit als een annuleringsverzoek behandeld, in overeenstemming met het retourbeleid.
Terug