Privacy verklaring

´╗┐Privacy Notice
Wij zijn toegewijd aan het verdedigen van uw privacy. Wij verkopen nooit uw priv├ęgegevens (inclusief e-mail, naam of demografie) aan een derde partij organisatie. Als u ervoor kiest om onze publicatie niet te ontvangen, sturen wij u nooit ongewenste e-mails. Als u uw betaling via een bankkaart doet, kunt u 100% verzekeren dat uw persoonlijke gegevens veilig zijn. We gebruiken een SSL-beveiliging (Secure SSL-aansluiting) tijdens de check-out procedure, behalve de distributieorganisatie die de transactie levert.
Wij delen alleen uw verzendadres en telefoonnummer met de rederij. Wij houden uw gegevens in onze gegevensbron in staat om audits, klantensporen en bankregels te kunnen uitvoeren.
De gegevens die we van u verzamelen, worden alleen gebruikt voor de procedure en verzenden de transactie. Uw huidige e-mailovereenkomst wordt alleen gebruikt om u te voorzien van de transactieverificatie en -bewaking. Uw verscheidenheid is in contact met u bij een probleem met de voldoening of verdeling van de transactie.
Terug